چگونه کسی را که در اینستاگرام بلاک کردیم انبلاک کنیم؟

اینستاگرام برای کاربرانش و همچنین حفظ حریم خصوصی و شخصی آنها برخی از امکانات و قابلیتها پیش‌بینی کرده است اگر شما توسط کسی مورد آزار و اذیت قرار گرفتید و یا نمی خواهید کسی پروفایل پست استوری و …  هایتان را ببیند یکی از گزینه ها بلاک کردن میتواند باشد. این امر کاملاً مانع مشاهده هرگونه فعالیت اینستاگرامی شما توسط فرد بلاک شده شود.

با این حال اگر تصادفاً شما شخصی را بلاک و مسدود کرده اید و یا تصمیم بر آنبلاک کردن آن فرد گرفته‌اید برای انجام این کار چند روش وجود دارد با ما همراه باشید تا به شما یاد بدهیم که چگونه کسی را که قبلاً بلاک کرده اید از بلاکی در بیاورید.

 چگونه به راحتی در اینستاگرام آنبلاک کنیم؟

آنبلاک کردن یک فرد در اینستاگرام به آن اجازه می دهد تا پروفایل شما را ببیند و در صورت فالو کردن شما و یا پابلیک بودن پیج شما پست ها و استوری های شما را هم مشاهده نماید. زمانی که شما یک نفر را در اینستاگرام بلاک میکنید به صورت اتوماتیک آن فرد از لیست فالوور های شما خارج میشود و در صورتی که این فرد آنبلاک شود  باید دوباره شما را فالو کند.

 در ادامه به شما نشان خواهیم داد که در چند مرحله ساده کسی را آنبلاک کنید:

مراحل آنبلاک کردن در اینستاگرام
مراحل آنبلاک کردن در اینستاگرام
  •  مرحله ۱ : وارد این اکانت اینستاگرام خود شوید
  • مرحله ۲ : روی گزینه پروفایل که شبیه یک فرد است کلیک کنید این آیکن در سر سمت راست پایین صفحه قابل مشاهده است
  • مرحله ۳ : در صفحه پروفایل منوی setting را باز کنید منوی setting آیکون شبیه سه خط موازی افقی دارد
  •  مرحله ۴ : در قسمت setting گزینه ی privacy را انتخاب کنید
  • مرحله ۵ : در این قسمت بخشی وجود دارد به اسم blocked users که شما می توانید در آن لیست افرادی را که بلاک کرده‌اید پیدا کنید
  • مرحله ۶ : روی اسم پروفایل ای که می‌خواهید آنبلاک کنید کلیک کنید تا به پیج آن وارد شوید
  • مرحله ۷ : زمانی که تمام مراحل را انجام دادید گزینه ای به اسم unblock  مشاهده خواهید کرد روی آن گزینه کلیک کنید تا فرد مورد نظر آنبلاک شود

در صورتی که بخواهید  فعالیت های آن شخص را ببینید پس از آنبلاک کردن باید آن شخص را فالو کنید چون که زمانی که فردی را بلاک می نمایید به صورت خودکار شما آن فرد را و آن فرد شما را آنفالو میکند.

آیا می توانم کسی را که من را بلاک کرده است آن بلاک کنم ؟

زمانی که کسی شما را بلاک میکند شما قادر به مشاهده پروفایل آن شخص نخواهیدبود این به این معنی است که   برای آنبلاک کردن آن شخص شما دو  گزینه دارید

گزینه اول طبق مراحل توضیح داده شده در ابتدای مقاله وارد setting  و از آنجا وارد بخش privacy شوید و فرد مورد نظر را آنبلاک نمایید اما به هر حال قادر به فالو کردن و دیدن پروفایل آن شخص نخواهید بود و آن شخص باید شما را آنبلاک نماید تا بتوانید پروفایل را مشاهده کنید و آن را فالو کنید.

 گزینه دوم گزینه بعدی این است که شما این سایت را از طریق دایرکت  بلاک کنید به این صورت که آن فرد را در دایرکت های خود پیدا کنید و به آن  پیام ارسال کنید این پیام به آن شخص نخواهد رسید اما شما قادر خواهید بود تا با کلیک کردن روی عکس آن شخص وارد پروفایل شوید و شخص مورد نظر خود را آنبلاک نمایید.

جمع بندی

بلاک کردن و یا آنبلاک کردن یک شخص به راحتی قابل انجام است زمانی که اکانت شما عمومی است پیج شما برای تمامی کاربران اینستاگرام قابل مشاهده است در حالی که  اگر پیج شما شخصی باشد تنها کسانی که شما را دنبال دارند قادر به دیدن فعالیت های اینستاگرامی تان خواهند بود و می توانید این افراد را فیلتر کنید و فقط درخواست کسانی را که میشناسید و یا میخواهید را قبول کنید.

 ولی در حالت کلی به هر دلیلی اگر خواستید کسی قادر به مشاهده پروفایل شما باشد به راحتی می توانید آن را بلاک کنید و اگر این کار به صورت اتفاقی انجام بیفتد و یا اگر نظر شما تغییر یافت می توانید به راحتی با روش‌هایی که ما به شما گفتیم هرکسی را که می‌خواهید آنبلاک کنید امیدواریم که این مراحل به شما کمک کنند و اگر هر گونه سوال و یا اشکالی داشتید می توانید در کامنتها با ما به اشتراک بگذارید  

کامنت بگذارید ...